Veckans Gäst: Anders Ruland

Anders RulandGjorde på Ericsson:

Började i konceptgruppen 1993 och tog sedan med Lajla-konceptet och fortsatte som projektledare för den GH688 1995. Fortsatte sedan med T28 men slutae innan det projektet var klart. Parallelt med GH688 gjordes också telefonen som James Bond styrde sin BMW med i ”Tomorrow never dies”.

Gör nu:

VD på Watersprint.

Favorittelefon:

GH688

Bästa minne/minnen:

Att lyckas genomföra Lajla-projektet trots att det inte hade högst prioritet. Man visste aldrig när resurserna behövdes i något annat projekt.

Oct27#01Releasepartyt i London då ”Tomorrow never dies” hade världspremiär.

När plastramen till Lajla inte höll måttet och vi räddade projektet genom att ”plocka” fram magnesiumramen som vi kört som en reservlösning utan att någon visste om det.

Värsta minne/minnen:

Frustrationen att behöva vänta i flera månader på att släppa GH688 på markanden, som var färdig före plan, för att GH788 skulle ut först.

1 svar på ”Veckans Gäst: Anders Ruland”

 1. Förra veckan fick jag hem just en gh688 i limiterad box ”Bond Kit” med en Maglite från Tomorrow never dies. Gh688 var en standard men den yttre lådan ser riktigt bra ut, till och med handtag på.

  James bonds mobil hette JB988, den dom vi. Den dagenman slåss om en sådan blir antagligen med JB-fans. Hur många var det som tillverkades egentligen?
  Har sett några olika versioner av den.

  Hälsningar,
  Timmy

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.