3 svar på ”Pink / T65”

 1. Veckans gäst, Charlotte Löffler Ivarsson, som var produktchef för T65 berättade att den togs fram i fler färger, bl a en röd. Men den röda blev aldrig släppt på marknaden men kunde ändå köpas på Möllevångstorget i Malmö. Vår säkerhetschef löste dock det mysteriet.

  Svara
 2. Det var inte många Ericsson som blev röda av någon anledning, med tanke på hur många vågade färger Ericsson släppte hade rött inte varit så dumt, R310 testades som röd också men släpptes aldrig.
  Jag har sett bild på både en transparent T65 och en rosa, den rosa sades vara en gåva till de som jobbade med projektet.
  Som synes på bilden blev internetknappen slutligen blå istället för vit som den var först.

  För ett par år sedan byggde jag in en T65 i en Ericofon, fullt fungerande och antagligen en av få kobror som gick på GSM-nätet.
  http://imageshack.us/a/img687/6365/img2636y.jpg

  Hann förresten några röda T65 säljas innan det upptäcktes?

  Svara
 3. Snyggt bygge.

  Jag vet faktiskt inte, men någon var det väl eftersom vi upptäckte det. Det hände med många av våra prototyper att det fanns till försäljning i Malmö innan de var färdiga produkter. Under SonyEricsson blev vi noggrannare med serienumren I prototyperna och kunde på så vis blockera dem hos operatören efter projektavslut. Vår säkerhetschef Magnusson, som växeln vande sig vid att skicka just dessa samtal, hade alltid lika roligt när någon ringde och var arg för att telefonen inte fungerade längre. Vanligtvis blev det alltid tyst i luren när han frågade om hur de hade fått tag i just den telefonen.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.