Vad hände vecka 36?

Ingen rast ingen ro, bara gno bara gno! Och i Hans fall ös. Vattnet i Hans källarförråd nådde dock inte upp till lådorna med telefoner att fotografera vilket är en tröst i bedrövelsen.

På skrivarfronten har det handlat mycket om T28 och om R320 denna veckan. Men vi har förståss hunnit med att träffa ett antal gamla kollegor. Ulf Jonsson, Mikael Rignell, Sven Young och Jacob Mannerstråle var veckans gäster medan vi själva var gäster ner hos Nils Rydbeck i Falsterbo.

Dessutom har vi kollat upp ett crowdfunding event som Hans Möller på Ideon hade för sin bok om Ideon (på Roos & Tegner förlag!). I reklamfilmen visade han upp en Kurt-telefon men i övrigt känner vi inte att det finns någon konkurrenssituation.

Inga förslag på titel har kommit in. Finns det verkligen inga idéer hos våra följare? Än finns chansen att komma med ett förslag, som om det blir verklighet innebär att man får boken gratis!

Den kommande veckan lär bli lika intensiv. 4 gäster är inbokade och vi hoppas få tillgång till sådana godsaker som t.ex. radiotelefonen Athena. Vidare hoppas vi kunna få insikt i hur Margaretamekaniken plötslig bytte namn till Linda och varför Roxette inledningsvis kallades Roxanna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.