Vad hände vecka 42?

Så har vi skrivit klart första rundan av text och Magnus, vår lektör, har börjat titta på den. Spännande att få höra vad han tycker och om det duger. Nu börjar redigeringsarbetet som minst kommer att ta en månad. Anders och Micke på förlaget har tagit fram en omslagsbild och förbereder kommunikation till bokhandlarna om pris, innehåll och författarporträtt . Det börjar nu bli riktigt sannolikt att vi får ihop det. Vi jobbar vidare med bilderna nu, ett riktigt hästjobb som inte passar en gammal projektledare. I början så utgick vi från bilder som vi berättade om men nu har det istället blivit mera en text som vi illustrerar med bilder i efterhand och då blir det många idéer som Hans får försöka fixa fram bilder till i efterhand. Så även om vårt bildarkiv är stort så måste det tas mycket nya bilder.

I veckan har annars PG, efter dead line, flytt landet och tagit ett break i Ungern. Vi som var kvar har träffat Tord Wingren som har en kul samling av telefoner som aldrig kom ut t ex Pamela och en Penny-liknande telefon med Lur och tangentbord som kopplades in med MC-Link. Är det någon som vet vad den hette?

Sedan har vi fått mera information om det ständigt gäckande projektet Margaretha och dess efterföljare. Christian Heyl hade den tekniska konceptstudien för Margaretha och Joakim Oskarsson tar på sig en variant av henne med inbyggd antenn (kanske rent av den första inbyggda antennen) som utvecklades i Nanjing och såldes som A3618 i framför allt Asien. Kanske tar vi med något om detta också, vi får se.

På tisdag i veckan som kommer, den 21/10, när Mobile Heights inviger sitt nya center i vårt gamla hus vid vattentornet i Lund, så finns vi på plats vid ett bord. Vi visar lite bilder och marknadsför boken för första gången. Vi kommer också att lotta ut en bok bland intresserade. Kom gärna förbi och prata en stund om ni behöver vila er efter att ha tittat på alla lovande nystartade företag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.