Vad hände vecka 43?

Jan&PG MHCArbetet med boken har nu går in i en helt ny fas. Manuset har lämnats över till vår lektör Magnus och vi väntar nu med spänning på den första feedbacken. Går det att förstå? Hänger det ihop och är det ens intressant? Snart får vi svar och då blir det (förmodligen) ett intensivt arbete att få rätt på tempus, kasus och allt vad det nu heter.

I väntan på detta håller vi på att välja ut bilder ur Hans numera stora samling. Det mesta vi har fått låna är nu fotograferat men vi hoppas ni som lånat ut kan stå ut med att vi behåller grejorna ett tag till. Det kommer nämligen upp nya idéer typ: ”vi borde ha en bild där man ser system kontakten på en 373:a i närbild” eller ”jag vill ha en närbild på stylusen till R380:an något utdragen ur batteriet”. När det händer är det bra om vi fortfarande har tillgång till just de telefonerna….

2014-10-21 13.20.31Den stora händelsen under förra veckan var annars när vi kom ut ur (skrivar-)garderoben och i samband med invigningen av MHC visade upp oss och samlade namn till en mejlinglista med information om förhandsbeställningar. 52 namn fick vi ihop varav en kommer att vinna boken gratis. Nästa helg avslöjas vem den lyckliga eller lycklige är.

I tisdags visades också vad som med stor sannolikhet blir omslaget till boken. Anders Roos har tagit fotot som vi köpte direkt.

1 svar på ”Vad hände vecka 43?”

 1. Hej!

  Självklart skriver jag upp mig på en bok också, dubbla priset om jag kan få den signerad av samtliga författare.

  Av det samlade matrialet jag har skickat bild och info om, finns det något av intresse att fotografera så kan jag mer än gärna tänka mig en resa ned.

  Hälsningar,
  Timmy

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.