Vad hände vecka 45?

Vi har gjort en omfrys, eller snarare en plusfrys. Med andra ord, har vi gjort en ny upplaga av vår text. Vår lektör Magnus har varit upptagen av andra projekt, vilket gett oss tid att fila lite mera på materialet. Jan och PG har också passat på att stuva om kapitlen så de kommer i någorlunda kronologisk ordning. Vi kan konstatera att det ser ut att bli 54 kapitel, varav ungefär hälften om specifika telefonfamiljer.

2014-11-07 11.34.56På sluttampen tillkom ett nytt kapitel när vi tack vare Bitte Hansson och Kim Malmström fick tillgång till en komplett samling av flipparna i serien The Art of Communication. Dessa och vännen Timmys samling gjorde att vi också kunde – inte utan möda – klura ut vilka konstnärer som ingick i andra omgången, den som lanserades i samband med GF388. Så konstflipparna gick från att vara en paragraf i Jane-kapitlet till att bli kapitel 16.

Den kommande veckan ska vi träffa förlaget och slutföra vårt avtal. Nästa steg blir sedan att dra igång möjligheten att förhandsbeställa boken. Vi hoppas förståss att många kommer att vilja göra detta. Det blir ett typisk win-win upplägg. Ni vinner att få boken tidigare och framför allt billigare med vi vinner att inte behöva ta hela förlagets garantisumma ur egen ficka.

Låt oss slutligen konstatera att vi gläds med våra vänner och föregångare, gänget bakom Olympen-boken som nu har kallat till releasefest. Om ett antal månader – 7? – är det vår tur!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.